Svet in ljudje Odkrivaj. Občuti. Uživaj.

Slovar

SI - EN

EN - SI
Cela beseda   

Več jezikov


Pariška pokopališča
Seveda je imenitno obiskati 'mesto luči', še bolj imenitno pa je tam pustiti svoje kosti. Vendar zgodovina pariških pokopališč ni ne gloriozna, ne dolga.

FOTOZGODBA: Mati Indija
Indija kar buhti od religije, kulture, zgodovine in pisanega življa. Je mešanica različnih etničnih skupin, kjer vsaka s svojim jezikom, življenjskim slogom, religijo, miti pripomore h celovitosti indijske kulture.

Andaluzija, lepa in vznemirljiva
Andaluzija, med Sredozemskim morjem in Atlantskim oceanom razprostrta španska pokrajina, že stoletja privablja popotnike od blizu in daleč.

Med Kraškim robom in Šavrinskimi gričevjem
Potepanje po zaledju Slovenske Istre, manj znanem, a čudovitem delčku Slovenije.

Velikonočni otok
Daleč od ostalega sveta odmaknjeni otok je znamenit po svojih moaijih, obiskovalce pa očarata tudi njegova nedotaknjenost in mir.

Izlet v arboretum Volčji potok
Vasice Volčji potok, Hudo in Rudnik s hišami, vrtički in travniki mejijo na park. Vse od rimskih časov so tam čez vodile občinska cesta in vaške bližnjice. Tudi šolska in cerkvena pot.

stran<<<...11121314151617181920...>>>
Komentiraj članek
Naslov članka:
Država:
Vaš komentar ali vprašanje:
Elektronski naslov:
Naročilo starih številkSeznam objavljenih člankov

Seznam člankov, ki so bili v preteklih letih objavljeni v reviji Svet in ljudje, si lahko ogledate na seznamu objavljenih člankov.Didakta d.o.o., Revija Svet in Ljudje, Gradnikova 91a, 4240 Radovljica, tel. (04) 53 20 200, e-pošta: info@svetinljudje.si. Vse pravice pridržane.
izdelava spletnih strani Spletomat, orodje za spletni marketing