Svet in ljudje Odkrivaj. Občuti. Uživaj.

Slovar

SI - EN

EN - SI
Cela beseda   

Več jezikov

INTERNAUTICA 2012
Marina Portorož

8. - 13. 5. 2012

Mednarodna razstava navtike INTERNAUTICA vsako pomlad v mesecu maju popestri dogajanje na slovenski obali in sodi med vplivnejše srednje-evropske navtične dogodke v tem času. Ima pomemben strateški vpliv na trg plovil in navtične opreme, kot tudi na razvoj navtičnega turizma v jadranski regiji in v Sredozemlju. Obiskovalcem vsako leto predstavlja številne navtične novosti in zanimivosti najpomembnejših svetovnih proizvajalcev. Predstavlja pestro ponudbo in tržišča za široko paleto različnih navtičnih in športnih proizvodov.

V zadnjih letih na INTERNAUTICI povprečno razstavlja preko 250 razstavljavcev z več kot 1000 pomembnimi blagovnimi znamkami, med katerimi so vedno tudi najpomembnejša svetovna imena navtične industrije. Na sejemskem prizorišču se odvijajo zanimiva strokovna srečanja, konference ter izobraževalni, športni in družabni dogodki.

Informacije: www.internautica.net  

Več dogodkov >> 


Dogodki

24.09.  Krizni Orto Fest
JACUZZY KRALL, MONSTRUMENTAL IN BAGHDAD BATTERY ORCHESTRA.
24.09.  Gala Hala
LEVEL 21 X SOGODBE: NEMANJA + .ČUNFA & GAJ BOSTIČ
25.09.  Narodni dom Maribor, Dvorana Union
FESTIVAL MARIBOR: ORKESTER MOBILNIH TELEFONOV
25.09.  Kino Šiška
FESTIVAL LIVEUROPE ONLINE
25.09.  Kino Šiška
METRONOMY

V DALJAVO ZAZRTE OČI

Kratke popotne zgodbeDidakta d.o.o., Revija Svet in Ljudje, Gradnikova 91a, 4240 Radovljica, tel. (04) 53 20 200, e-pošta: info@svetinljudje.si. Vse pravice pridržane.
izdelava spletnih strani Spletomat, orodje za spletni marketing