Svet in ljudje Odkrivaj. Občuti. Uživaj.

Slovar

SI - EN

EN - SI
Cela beseda   

Več jezikov

Park Plaza »prišla« na Hrvaško

Ime poznanega internacionalnega hotelskega brenda Park Plaza bodo od letošnje sezone nosili tudi trije turistični objekti na Hrvaškem – puljski hotel Histria, turistično naselje Punta Verudela in hotel Medulin v istoimenskem mestu.
Park Plaza od leta 2008 upravlja z eno izmed največjih hotelskih hiš na Hrvaškem, trije arenaturistovi objekti pa se bodo pod brend Park Plaza »vpisali« po temeljiti rekonstrukciji, ki je že v teku. Naložbe Arenaturista znašajo okoli 200 milijonov kun. Otvoritev hotela Park Plaza Medulin ranga štirih zvezdic, je napovedana v začetku maja, medtem ko bosta Park Plaza Histria in Park Plaza Punta Verudela odprta konec maja oz. začetek junija. Naložba v tri hotele obsega nastanitveni del, skupne prostore, recepcije in restavracije, zunanje in notranje bazene, novi »Kids klub« v naselju Park Plaza Verudela in kongresni ter Spa center v hotelu Park Plaza Histria.

Park Plaza ima v svoji lasti, vodi ali upravlja s še 38 svetovnimi hoteli, ki se jim bodo kmalu priključili tudi trije hrvaški hoteli, od leta 2014 pa še 11 hotelov, ki so trenutno v fazi projekta ali izgradnje.

Informacije:

Park Plaza
www.parkplaza.com
 


Dogodki

24.09.  Krizni Orto Fest
JACUZZY KRALL, MONSTRUMENTAL IN BAGHDAD BATTERY ORCHESTRA.
24.09.  Gala Hala
LEVEL 21 X SOGODBE: NEMANJA + .ČUNFA & GAJ BOSTIČ
25.09.  Narodni dom Maribor, Dvorana Union
FESTIVAL MARIBOR: ORKESTER MOBILNIH TELEFONOV
25.09.  Kino Šiška
FESTIVAL LIVEUROPE ONLINE
25.09.  Kino Šiška
METRONOMY

V DALJAVO ZAZRTE OČI

Kratke popotne zgodbeDidakta d.o.o., Revija Svet in Ljudje, Gradnikova 91a, 4240 Radovljica, tel. (04) 53 20 200, e-pošta: info@svetinljudje.si. Vse pravice pridržane.
izdelava spletnih strani Spletomat, orodje za spletni marketing