Svet in ljudje Odkrivaj. Občuti. Uživaj.

Slovar

SI - EN

EN - SI
Cela beseda   

Več jezikov

Ekipa Garmin na Clipper Round the World Yacht Race

Avstralski skiper Damian Parnham in njegova posadka bodo zastopali Team Garmin kot enega od svetovno vodilnih ponudnikov navtične elektronike ter satelitske navigacijske opreme.

Foto: www.clipperroundtheworld.com

“Kot uradni dobavitelj navtične elektronike Clipper Round the World Yacht Race smo ponosni, da nadaljujemo naše sodelovanje s sponzorstvom moštva za letošnje tekmovanje,“ je povedal Jon Cassat, podpredsednik komunikacij. “Clipper Race je priznan dogodek, za katerega menimo, da je popoln za predstavitev zanesljivosti, dostopnosti in integracije naše navtične linije ter v nadaljevanju naše globalne prisotnosti na navtičnem trgu.”

“Moderne oceanske dirke so odvisne od natančnega določanja položaja in Garminovega ugleda na področju, ki omogoča Clipper Race posadki, da izkoristi njihovo prisotnost, "je dejal Sir Robin Knox-Johnston, predsednik in ustanovitelj Clipper Race. "Pozdravljamo Garmin jahto v dirki kot močnega predstavnika vsega, kar želimo, da Clipper Race zajema. "

Garmin, uradni dobavitelj navtične elektronike najdaljše oceanske dirke na svetu, bo poimenoval svojo barko v St. Katharine Docks v Londonu, v petek, 30. avgusta ob 10. uri. Dirka se uradno začne v nedeljo, 1. septembra.

Kapitan Parnham upa, da bo postal tretji zaporedni avstralski skiper, ki bo zahteval zmago v Clipper Round the World Yacht Race. Parnham je nekdanji Naval Marine inženir, ki ima močno dirkaško ozadje in je bil na krovu rekordne Brindabella med Rolex Sydney-Hobart Race leta 1997.

“Koncept sestave ekipe je velik izziv. Rad priganjam sebe in svojo posadko, da imajo velike sanje in krožiti okoli planeta na najhitrejši jahti, so sanje,” je pojasnil Parnham iz Queenslanda v Avstraliji.

Garmin bo med dirko predstavil quatix™ GPS navtično uro, nedavno napovedano VIRB™ akcijsko kamero in celotno zbirko Nexus® jadralnih produktov.

Za dodatne Informacije o Garminu in Clipper Round the World obiščite www.garmin.com ter www.clipperroundtheworld.com.


Dogodki

24.09.  Krizni Orto Fest
JACUZZY KRALL, MONSTRUMENTAL IN BAGHDAD BATTERY ORCHESTRA.
24.09.  Gala Hala
LEVEL 21 X SOGODBE: NEMANJA + .ČUNFA & GAJ BOSTIČ
25.09.  Narodni dom Maribor, Dvorana Union
FESTIVAL MARIBOR: ORKESTER MOBILNIH TELEFONOV
25.09.  Kino Šiška
FESTIVAL LIVEUROPE ONLINE
25.09.  Kino Šiška
METRONOMY

V DALJAVO ZAZRTE OČI

Kratke popotne zgodbeDidakta d.o.o., Revija Svet in Ljudje, Gradnikova 91a, 4240 Radovljica, tel. (04) 53 20 200, e-pošta: info@svetinljudje.si. Vse pravice pridržane.
izdelava spletnih strani Spletomat, orodje za spletni marketing