Svet in ljudje Odkrivaj. Občuti. Uživaj.

Slovar

SI - EN

EN - SI
Cela beseda   

Več jezikov

PANON
05.08, Kino Šiška

Panon skuša s svojim zvokom ustvariti lahkonočno pravljico in obenem jutranjo budilko. S svojim čutnim vokalom, minimalističnimi podlagami in odrezavimi raperskimi vložki na domača tla prinaša svežino neobremenjene elektronske godbe. Kot pripovedovalec zgodb, ki se je ravnokar znašel v domačem elektronskem podtalju, svoj ugled vzdržuje z iskrenim performansom in z ustvarjanjem intimnega vzdušja. 

Na glasbeni sceni je v okviru različnih projektov dejaven že dobra štiri leta. Kot član kolektiva Novi dijak je skladal enourne zvočne kulise za večere poezije Spekter v Moderni galeriji in svoje delo predstavil v performansih v Trubarjevi hiši, Žmaucu, K4 in KUD France Prešeren. Kot del društva Blagor je z elektroakustično kompozicijo, pripravljeno v sklopu teme dogodka, odprl razstavo Brstišče v galeriji Švicarija.

Poletje v Šiški je niz brezplačnih večernih koncertov, s katerimi vam v Šiški pomagamo pregnati poletno mrtvilo. Ob lepem vremenu se bomo z osvežilno pijačo v roki ohlajali na letnem vrtu Kavarne Kina Šiška, v primeru, da nam jo zagode dež, pa bomo v glasbi uživali udobno nameščeni na kavče v našem preddverju. Dobrodošli na Poletje v Šiški!
Vstop prost. 

Organizacija: Kavarna Kino Šiška in Kino Šiška


Dogodki

26.09.  Narodni dom Maribor, Dvorana generala Maistra
FESTIVAL MARIBOR: Bartolomeybittmann, Progressive Strings Vienna
26.09.  Gala hala
ETCETERAL
02.10.  Mali oder Narodnega doma Maribor
LEONART: VRH SVETA
06.10.  Kino Šiška
MUDHONEY
08.10.  Kino Šiška
LUMBERJACK

Novice

SLOVENSKA PISATELJSKA POT
Pozdrav z vrhov: planinstvo na starih razglednicah
POPOTNE ZGODBE SO LAHKO DRUGAČNE!
Kratke zgodbe o drobnih naključjih v popotnih doživetjih so v knjigo položene med umetniške fotografije.

V DALJAVO ZAZRTE OČI

Kratke popotne zgodbeDidakta d.o.o., Revija Svet in Ljudje, Gradnikova 91a, 4240 Radovljica, tel. (04) 53 20 200, e-pošta: info@svetinljudje.si. Vse pravice pridržane.
izdelava spletnih strani Spletomat, orodje za spletni marketing