Svet in ljudje Odkrivaj. Občuti. Uživaj.

Slovar

SI - EN

EN - SI
Cela beseda   

Več jezikov

NAGRADNA IGRA - ODPRITE SI SVET!
Svet in ljudje je prva slovenska turistično-popotniška revija. Revija je namenjena vsem, ki radi odkrivajo svet. Osrednji del revije je namenjen popotniškim reportažam iz tujine in Slovenije. Reportaže so opremljene s z zanimivimi fotografijami, zemljevidi in koristnimi napotki za popotnike. Bralce obvešča tudi o aktualnih prireditvah, pohodih in potopisnih predavanjih. Revija predstavlja svet in Slovenijo skozi oči in izkušnje slovenskih popotnikov. 

Ker (trenutno) ne morete potovati, si ODPRITE SVET z revijo SVET in ljudje, hkrati vas v sodelovanju s portalom Po svetu vas vabimo k sodelovanju v nagradni igri (spodaj).


Brezplačna e-revija  >>

Naročite se na revijo SVET in ljudje (letna naročnina z darilom) >>

Prijava na e-novice
Revija Svet in ljudje predstavlja Slovenijo in svet skozi oči in izkušnje slovenskih popotnikov. Bodite obveščeni o reportažah, aktualnih prireditvah, potopisnih predavanjih in ugodnih ponudbah.
Ime
Priimek
E-pošta
GDPR soglasje

Nagradna igra poteka med 25. in 5. 4. 2020. Nakup ni pogoj za sodelovanje - v nagradni igri sodelujejo vsi, ki izpolnejo e-prijavo na novice, sodelujejo na Facebook portalu "Po svetu" ali pošljejo podatke na dopisnici s pripisom: »Nagradna igra ODPRITE SI SVET« na naslov Didakta d.o.o., SVET in ljudje, Železniška ulica 5, 4248 Lesce. Žrebanje nagrade bo potekalo 7. 4. 2020, pred tri člansko komisijo. Splošni pogoji in zaupnost podatkov >>Didakta d.o.o., Revija Svet in Ljudje, Gradnikova 91a, 4240 Radovljica, tel. (04) 53 20 200, e-pošta: info@svetinljudje.si. Vse pravice pridržane.
izdelava spletnih strani Spletomat, orodje za spletni marketing