Svet in ljudje Odkrivaj. Občuti. Uživaj.

Slovar

SI - EN

EN - SI
Cela beseda   

Več jezikov

Oglaševanje

Svet in ljudje je prva slovenska turistično popotniška revija. Revija je namenjena vsem, ki radi odkrivajo svet. Osrednji del revije je namenjen popotniškim reportažam iz tujine in Slovenije. Reportaže so opremljene s z zanimivimi fotografijami, zemljevidi in koristnimi napotki za popotnike. Bralce obvešča tudi o aktualnih prireditvah, pohodih in potopisnih predavanjih. Revija predstavlja svet in Slovenijo skozi oči in izkušnje slovenskih popotnikov.

DISTRIBUCIJA

Distribucija poteka preko naročniškega razmerja, v prosti prodaji pa je na voljo v kioskih, knjigarnah, trgovskih centrih preko mreže Delo prodaja.

VSEBINA REVIJE

Revija je danes vsebinsko raznovrstna, saj objavlja najpomembnejše informacije o dogajanjih v Sloveniji in tujini.

V rubriki Po Sloveniji obveščamo in seznanjamo bralce o aktualnih dogodkih, prireditvah, pohodih in potopisnih predavanjih. V novicah spremljamo nove izdaje knjig, turističnih kart in drugih virov popotnih informacij. Poleg tega so zanimive še kulinarična rubrika in fotografska rubrika, kjer obravnavamo teme, ki so aktualne za popotne fotografe.

Tehnični podatki

NAKLADA: 6.000 izvodov
FORMAT:165 x 235 mm
OBSEG: 150 strani
IZID: 10 x letno (dvojne številke: januar - februar in julij - avgust)
TISK: barvni

Informacije:

telefon: 04 5320 205
e-pošta: marketing@svetinljudje.si  
Oglasno trženje

Telefon: 04 5320 205
Faks: 04 5320 211
marketing@svetinljudje.si

 Didakta d.o.o., Revija Svet in Ljudje, Gradnikova 91a, 4240 Radovljica, tel. (04) 53 20 200, e-pošta: info@svetinljudje.si. Vse pravice pridržane.
izdelava spletnih strani Spletomat, orodje za spletni marketing