Svet in ljudje Odkrivaj. Občuti. Uživaj.

Slovar

SI - EN

EN - SI
Cela beseda   

Več jezikov

Pomurska regijaV družbi veselih ljudi
Če se peljete iz Murske Sobote proti Lendavi in ne marate glavnih cest s kolono tovornjakov, je druga možnost regionalna cesta Martjanci–Dobrovnik. Ob njej je veliko naravnih in kulturnih znamenitosti, za katere si je vredno vzeti čas. Nekaj posebnega je slikovito naselje Filovci, kjer živi nekaj manj kot 500 ljudi.

Srce Prlekije
Prlekija velja za deželo veselih, odkritosrčnih in gostoljubnih ljudi; deželo dobrih vin in bogato obložene mize. Dežela, kjer velja preživeti nekaj prostega časa.

V Beltincih, kjer je igrala Vladova banda
Prijetno polurbano naselje s svojo bližnjo okolico nudi neokrnjeno naravo, številna panonska gostišča s pravo prekmursko hrano in pijačo ter številne kulturno-umetnostne spomenike. To so Beltinci.

Negova - Bela vas med prleškimi griči
»Ako iz staroslavnega Ptuja potuješ v Radgono…, ozri se še na levo in zavzet boš obstal pred krasno naravno sliko, kakršne na tem potovanju še nisi videl in je tudi ne boš ... glej, to je Negova ...

Didakta d.o.o., Revija Svet in Ljudje, Gradnikova 91a, 4240 Radovljica, tel. (04) 53 20 200, e-pošta: info@svetinljudje.si. Vse pravice pridržane.
izdelava spletnih strani Spletomat, orodje za spletni marketing